Bloqnotelogo 2019 groot

Veilig samen werken, helpen, zorgen

Met Bloqnote kan het.

Nu aanvragen >

Voor iedereen

Cliënt, collega, begeleider, familie, vriend, buur, hulp, arts, mentor.

Voor overal

Op PC, smartphone of tablet, thuis, onderweg, op locatie, kantoor, samen of op afstand.

Voor alles

Zorg, Werk, Studie, Geld, Familie, Sport, Hobby

 

 


Zo simpel kan het zijn

Handige online dossiers met contacten, notities, chats, afspraken, to-do's en vragenlijsten overzichtelijk bij elkaar.

Iedereen kan overal direct aan de slag met Bloqnote - voor werk, zorg, studie of meer.

Persoonlijke dashboards

Op uw startpagina ziet u direct wat u nog moet invullen of ondertekenen. Maar ook welke afspraken u heeft, en de laatste berichten en wijzigingen.

Alle gegevens blijven veilig en overzichtelijk in de juiste dossiers, zodat iedereen altijd up-to-date is.

Slimme dossiers

U kunt altijd en overal uw online dossiers raadplegen en bijwerken. De gegevens worden direct netjes op de juiste plek bewaard.

Huisstijlsjablonen, 'doorvalvelden' en elektronische ondertekening besparen u veel tijd. En mocht u na een onderbreking weer verder willen, dan helpt uw dashboard u weer op weg.

Beeldschermen
Teamwork

Gemaakt voor teamwerk

Bloqnote biedt precies de juiste middelen voor de juiste taak, zodat iedereen optimaal kan bijdragen.

Chat in vertrouwen

Leg eenvoudig contact en vul samen online een vragenlijst in. Verwijs door naar een collega voor meer hulp.

Berichten worden veilig bewaard en zijn alleen zichtbaar voor de deelnemers.

Gedeelde agenda's

Gebruik afspraaknotities voor uitnodigingen, journaals en verslagen, die verschijnen in de agenda's van alle deelnemers.

U kunt elkaar ook via e-mail op de hoogte houden, als u dat wilt.

Na afloop kunt u direct in de afspraak rapporteren, zodat u niets hoeft over te typen. Aanwezigheid en bestede tijd kunnen zo snel verwerkt worden.

 

Bescherm uw gegevens

Als eigenaar bepaalt u met wie u welke gegevens deelt. Natuurlijk worden uw gegevens nooit ergens anders voor gebruikt.

Beveiligde toegang

In Bloqnote heeft elk gegeven eigen toegangsregels, die u eenvoudig controleert. Bloqnote legt het gebruik vast in een log, dat net zo bewaakt wordt als de gegevens zelf.

Met tweestaps-verificatie koppelt u uw account aan vertrouwde apparaten, veilig en gemakkelijk. Apparaten die u niet meer vertrouwt kunt u op afstand uitloggen.

De verbinding en de servers worden streng bewaakt. Ook bewaart Bloqnote niets op uw apparaat, zodat uw gegevens beschermd blijven.

Uw eigen overzichten

Met een druk op de knop exporteert u gegevens, zodat u ze kunt analyseren. Elk overzicht levert alleen gegevens die u mag zien.

Dus als uw rol verandert, veranderen uw overzichten vanzelf mee. En uw afgeschermde persoonsgegevens komen niet in algemene overzichten terecht.

 

Beschermen
Bloqnote groeit met u mee

Bloqnote groeit met u mee

Start snel met (anonieme) chats of basisdossiers.

Voeg moeiteloos cliëntportalen, personeelsdossiers of (zorg)declaraties toe.

Alles op één plek

Nieuwe onderdelen en uitbreidingen verschijnen gewoon in uw vertrouwde omgeving. U kunt er direct mee aan de slag.

En als u zich bij verschillende organisaties aanmeldt, vindt u nog steeds alles in uw persoonlijke startscherm. Wel zo overzichtelijk.

Uw mobiele webportaal

Bloqnote wisselt eenvoudig en veilig gegevens uit met andere systemen. OctoQ handelt bijvoorbeeld zorgfinanciering af op basis van registraties in Bloqnote.

Bloqnote kan voor u ook het gecombineerde, mobiele webportaal zijn van uw interne systemen.

 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Bloqnote kan zo compact en simpel zijn als een veilige chat app of een basisdossier. Of zo uitgebreid als een compleet HRM- of CRM-systeem, of een zorgregistratiesysteem inclusief cliëntportaal en zorgdeclaraties. Of een combinatie hiervan. Dankzij de flexibele inrichting van Bloqnote zijn er eindeloos veel mogelijkheden om precies de Bloqnote te maken die bij uw organisatie past.

Lees meer over de toepassingen van Bloqnote.

 

Bloqnote Zorg

Bloqnote is het uitgelezen platform om zorg in te registreren en organiseren. Maak het zo uitgebreid als u zelf wilt; van veilige (anonieme) chat en intake tot interactieve dossiers en zorgdeclaraties. Bloqnote zorgdossiers houden contacten, afspraken, taken, berichten, verslagen, gegevens en meer in overzichtelijke dossiers bij elkaar. En omdat het werkt op elk apparaat, heeft iedereen zijn gegevens altijd bij de hand. Het is altijd helder wie welke gegevens kan inzien en wie welke gegevens mag aanpassen. Wilt u uitbreiden? Voeg moeiteloos zorginstrumenten, interactieve cliënt- en ketenportalen, personeelsdossiers of zorgdeclaraties toe – in dezelfde vertrouwde omgeving.

 

Bloqnote HRM

Voor volledige ondersteuning van uw HRM gebruikt u de flexibele online personeelsdossiers van Bloqnote. U, uw personeel en eventuele andere betrokkenen kunnen hierin relevante gegevens raadplegen, delen en bijwerken. Kies de onderdelen die voor u het ideale HRM-dossier vormen; Contacten, afspraken, taken, berichten, verslagen, contracten en arbeidsvoorwaarden, notificaties van alle HRM-gerelateerde datums en todo’s, aantekeningen van leidinggevenden, correspondentie met en over de medewerker, inwerkformulieren, functieprofielen, Persoonlijke Ontwikkelplannen (POP), Certificaten en diploma’s, persoonlijke gegevens van medewerkers, ID, VOG, ziekteverzuim, verlof en meer. En heeft u een vertrouwenspersoon? Met de chat van Bloqnote bent u ervan verzekerd dat de gesprekken met de vertrouwenspersoon in een veilige omgeving plaatsvinden.

 

Bloqnote CRM en Serviceportaal

Met de beveiligde service-chat van Bloqnote ligt het leveren van professionele online support binnen het bereik van elk bedrijf, groot of klein. Voor uw potentiële klanten is de laagdrempelige chat het ideale medium om vrijblijvend om informatie te vragen. Voor uw bestaande klanten is het een vertrouwd portaal voor alle supportcalls, opdrachten en bestellingen. Wilt u de service aan uw klanten verder professionaliseren? De service-chat is eenvoudig te integreren in interactieve klant- en relatiedossiers, waarin u en uw relaties opdrachten, bestellingen,  offertes en nog veel meer kunnen plaatsen, raadplegen en bijwerken. Uw bedrijfsvoering verder uitbreiden in Bloqnote? Voeg eenvoudig personeelsdossiers of interactieve koppelingen met BI-tools toe.

 

Bloqnote op maat

Wilt u Bloqnote voor iets anders gebruiken? Bijvoorbeeld voor uw bureninitiatief, school, woningcorporatie, sportclub of studievereniging? Voor iedereen kan een inrichting op maat gemaakt worden. Neem contact en informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact met ons op.