EyeToEye Solutions presenteert het allround ECD Bloqnote op de beurs Zorg & ICT

11 maart 2019

EyeToEye Solutions, leverancier van software voor de (maatschappelijke) zorg staat dit jaar op de beurs Zorg & ICT met het multifunctionele zorgplatform Bloqnote.
Bloqnote is de modulaire webapplicatie waarop zorgprofessionals, cliënten, mantelzorgers en ketenpartners (zorg)gegevens veilig kunnen registreren en delen.

Iedereen een eigen Bloqnote


Vijf jaar geleden startte de ontwikkeling van Bloqnote. De uitgangspunten: Veilig kunnen samenwerken met alle betrokkenen, empowerment voor de cliënt door de toegang tot de eigen zorggegevens, tijdwinst en gebruiksgemak door slimme werkbesparende dossiers, altijd en overal op elk apparaat aan de slag kunnen en een inrichting die zo flexibel is dat elke organisatie er gebruik van kan maken.

Ambitieus? Beslist. Daarom duurde het ook even voordat Bloqnote klaar voor gebruik was. Inmiddels is Bloqnote in gebruik genomen door partijen in de verslavingszorg, daklozenopvang, jeugdzorg, maatschappelijke begeleiding en armoedebestrijding. Ieder met hun eigen, unieke inrichting.
Hoe dat kan? Bloqnote bestaat -de naam zegt het al- uit blokken waarmee iedere organisatie zijn eigen optimale inrichting kan creëren. Denk aan online dossiers, notities, chats, afspraken, to-do's, vragenlijsten, gedeelde agenda’s, groepswerk, dagbesteding, verblijf, zorgmethodieken, HRM, managementrapportages, grafieken, exports en nog veel meer.Veilig koppelen met systemen voor declaratie en management


Is er sprake van zorgfinanciering, zoals iWmo, iJw, FZ, iWlz of PGB’s? Of van gegevensaanleveringen voor het CAK? Bloqnote heeft een beveiligd koppelvlak (“API”) en sluit hierdoor naadloos aan op het solide declaratie- en backofficesysteem OctoQ. Koppelingen met andere systemen zijn eveneens mogelijk.