Nieuw! Maak OctoQ overzichtelijker

1 juni 2015
Vanaf nu bepaalt u zelf welke onderdelen (modules) van OctoQ u wilt zien. De modules die u niet gebruikt, kunt u uitzetten. Zo krijgt u alleen nog de zaken in beeld die voor u belangrijk zijn.

Als u een uitgezette module later weer wilt gebruiken, kunt u deze zonder problemen weer aanzetten. Gegevens worden niet weggegooid wanneer u een module uitzet: gebruikt u bijvoorbeeld de postmodule, en zet u deze uit, dan blijven de reeds ingevoerde poststukken bewaard. Deze ziet u terug wanneer u de postmodule later eventueel weer aanzet. Meer over de verschillende modules leest u hier.