OctoQ-notextOctoOffice

Haal alles uit onze software en uw eigen voorzieningen. U kunt rekenen op onze deskundige support.

Specificaties >  Nu aanvragen >

Zelf hosten

Houd alles in eigen hand: installatie, tests, veiligheid, capaciteit, planning, back-up, archief. En koppel met uw eigen systemen.

Alle functies

Maak gebruik van alle ondersteuning die OctoQ biedt voor de hele organisatie: zorg, administratie en management.

 

Effectieve support

Onze deskundige medewerkers vinden altijd een oplossing. U kunt de voortgang online volgen.


Wat is OctoOffice?

OctoOffice is een abonnement voor zorginstellingen die met de OctoQ-software en support hun zorgproces, management en administratie willen versterken. In de praktijk beproefde oplossingen betekenen voor zorgprofessionals minder overhead en meer tijd voor zorg. Robuuste financiële modules voor Wmo, Jw, FZ, Wlz, PGB en CAK-administratie besparen de administratie veel werk. En OctoQ levert een schat aan informatie waarmee het management de koers kan bepalen.

 

Een abonnement geeft toegang tot alle functies, gratis updates en effectieve support door deskundige medewerkers.

 

 

wat is octooffice
Octo Office Notebook

Voor wie is OctoOffice?

Vooral grotere organisaties kiezen voor een OctoOffice-abonnement, vanwege de keuzevrijheid bij installatie, inrichting, technisch beheer en hosting. Voor wie dat liever uitbesteedt is er OctoCloud: dezelfde OctoQ-software, maar dan  als modulaire online service.

OctoQ-software is ontworpen voor zorgprofessionals, management en voor medewerkers met administratieve en ondersteunende taken.

Functies en koppelingen

Een overzicht van de vele functies van OctoQ vindt u hier. Daarnaast zijn er koppelingen, bijvoorbeeld met boekhoudsystemen of 'business intelligence tools', zoals CrystalReports en BusinessObjects. Ook uw zelfgemaakte formulieren kunnen in rapportages gebruikt worden.

Gebruik de ingebouwde koppeling met Bloqnote voor ambulante gebruikers, cliëntparticipatie en ketensamenwerking nieuwe stijl.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de koppelmogelijkheden.

zakmes.jpg
octooffice_schaduw

OctoOffice aanschaffen

Een OctoOffice-abonnement geeft zekerheid en vrijheid. Installeer, test en update op eigen servers, onder eigen regie. Leg koppelingen aan met andere bedrijfssystemen, zoals boekhouding en (BI) rapportagetools.

Gedurende de contractperiode zijn de maandelijkse updates met verbeteringen en uitbreidingen inbegrepen; daarna blijft de laatste versie beschikbaar als archief.

Bij een OctoOffice-abonnement hoort volledige ondersteuning: direct contact met onze ervaren specialisten.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan >

Meer weten?

Neem contact met ons op.