Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Bloqnote

Van compact tot uitgebreid

Bloqnote kan zo compact en simpel zijn als een veilige chat app of een basisdossier. Wilt u meer? Met een blokkendoos vol mogelijkheden kunt u Bloqnote zo uitgebreid maken als u wilt.

Kant-en- klare pakketten

Wilt u Bloqnote gebruiken voor Zorg, HRM of CRM? Of een combinatie hiervan? Dan kunt u direct aan de slag met een kant-en-klaar pakket.

Bloqnote op maat

Wilt u Bloqnote voor iets anders gebruiken? Bijvoorbeeld voor uw bureninitiatief, school, woningcorporatie, sportclub of studievereniging? Voor iedereen kan een inrichting op maat gemaakt worden.


Bloqnote Zorg

Bloqnote is het uitgelezen platform om zorg in te registreren en organiseren. Maak het zo uitgebreid als u zelf wilt; van veilige (anonieme) chat en intake tot interactieve dossiers en zorgdeclaraties.

 

Veilig online in contact met uw cliënten

Gegevens en berichten delen met uw cliënten is tegenwoordig gemakkelijk. Maar omdat het gevoelige gegevens en contacten betreft, is veiligheid belangrijk.
Met de chat in Bloqnote Zorg biedt u hulpzoekenden en cliënten een gemakkelijke en veilige manier om kennis te maken en hulp en informatie te vragen. De chat werkt op smartphones, tablets en computers en kan anoniem gebruikt worden, zonder gegevens achter te laten op apparaten.

 

Flexibele online dossiers voor alle betrokkenen

Met Bloqnote zorgdossiers kunnen u, uw cliënten en andere betrokkenen overal hun gegevens raadplegen en bijwerken – volgens uw toegangsregels. U bepaalt de gegevens, de rollen en de rechten. Het is altijd helder wie welke gegevens kan inzien en wie welke gegevens mag aanpassen.
Bloqnote houdt contacten, afspraken, taken, berichten, verslagen en gegevens in overzichtelijke dossiers bij elkaar. En omdat het werkt op elk apparaat, heeft iedereen zijn gegevens altijd bij de hand.
U kunt Bloqnote zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Voeg moeiteloos zorginstrumenten, interactieve cliënt- en ketenportalen, personeelsdossiers of zorgdeclaraties toe – in dezelfde vertrouwde omgeving.

 

Het gemak van online dossiers met geïntegreerde zorgfinanciering

Is er sprake van zorgfinanciering, zoals iWmo, iJw, FZ, iWlz of PGB’s? Of van gegevensaanleveringen voor het CAK? Bloqnote heeft een beveiligd koppelvlak (“API”) en sluit hierdoor naadloos aan op het solide declaratie- en backofficesysteem OctoQ. Koppelingen met andere systemen zijn eveneens mogelijk.

 

Beeldschermen
Teamwork

Bloqnote HRM

Volledige ondersteuning van uw HRM met flexibele online personeelsdossiers

Met HRM-dossiers van Bloqnote kunnen u, uw personeel en eventuele andere betrokkenen relevante gegevens raadplegen, delen en bijwerken. Op elk apparaat met internet, dus ook op de smartphone. Handig voor personeel in de buitendienst!

De gegevens zijn goed beschermd en zijn alleen toegankelijk volgens duidelijke toegangsregels. Zo is het altijd helder wie welke gegevens kan inzien en wie welke gegevens mag aanpassen.

Bloqnote HRM kunt u zo uitgebreid maken als u wilt. Voeg moeiteloos de onderdelen toe die voor u het ideale HRM-dossier vormen; Contacten, afspraken, taken, berichten, verslagen, contracten en arbeidsvoorwaarden, notificaties van alle HRM-gerelateerde datums en todo’s, aantekeningen van leidinggevenden, correspondentie met en over de medewerker, inwerkformulieren, functieprofielen, Persoonlijke Ontwikkelplannen (POP), Certificaten en diploma’s, persoonlijke gegevens van medewerkers, ID, VOG, ziekteverzuim, verlof en meer.

 

Veilig chatten met de vertrouwenspersoon

Op het gebied van de psychosociale arbeidsbelasting wilt u een veilige werkomgeving bieden aan werknemers. Bijvoorbeeld door het aanstellen van een interne of externe vertrouwenspersoon.

Met de chat van Bloqnote bent u ervan verzekerd dat de gesprekken met de vertrouwenspersoon in een veilige omgeving plaatsvinden. De chat kan geïntegreerd worden in het personeelsdossier van de werknemer, zonder dat iemand anders dan de werknemer en de vertrouwenspersoon de gesprekken kan zien.

Bloqnote CRM en Serviceportaal

Professionele online support voor iedereen

Met de beveiligde service-chat van Bloqnote ligt het leveren van professionele online support binnen het bereik van elk bedrijf, groot of klein. Voor uw potentiële klanten is de laagdrempelige chat het ideale medium om vrijblijvend om informatie te vragen. Voor uw bestaande klanten is het een vertrouwd portaal voor alle supportcalls, opdrachten en bestellingen. Wilt u de service aan uw klanten verder professionaliseren? De service-chat is eenvoudig te integreren in interactieve klant- en relatiedossiers.

 

Beheer al uw relaties en support in flexibele online dossiers

Leg professionele klant- en relatiedossiers aan waarin u en uw relaties opdrachten, bestellingen,  offertes en nog veel meer kunnen plaatsen, raadplegen en bijwerken. De dossiers kunt u zo uitgebreid maken als u wilt . Denk bijvoorbeeld aan contacten, agenda-afspraken, to-do’s, contracten of reviews.  Ook de chats die u met een klant heeft gevoerd via de service-chat kunt u automatisch aan het klantdossier laten toevoegen. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar en zijn u en uw klant altijd helemaal op de hoogte.

Uw bedrijfsvoering verder uitbreiden in Bloqnote? Voeg eenvoudig personeelsdossiers of interactieve koppelingen met BI-tools toe.

Beschermen
Bloqnote groeit met u mee

Bouw uw eigen unieke platform met de bouwstenen van Bloqnote

Bloqnote kan helemaal ingericht worden zoals u dat wilt. Meer weten? Neem contact met ons op.